Aasiapärane köögivilja kauss

Japanese Style
Japanese Style
Aasiapärane köögivilja kauss image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 30 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 200   g Jasmiiniriis
    • 50   g India pähklid
    • 1   Mango
    • 2   spl magus tšillikaste
    • 1   Laim
    • 400   g Tofu
    • 1   spl Õli
    • 0,5   pakki Wakame salatit
    • 1   Nori leht
    • 1   peotäis Spinatit

Ettevalmistus

  1. Valmista riis vastavalt pakendi juhistele. Vahepeal pese ja nõruta spinat. Rösti India pähklid pannil ilma õlita kuldpruuniks, eemalda ja lase jahtuda. Koori mango, eemalda viljaluu ja lõika viljaliha kuubikuteks. Marineeri mango tšillikastmes. Poolita laim, pigista ühest poolest mahl ja maitsesta sellega mango. Lõika teine ​​pool viiludeks. Lõika tofu esmalt viiludeks, seejärel suutäie suurusteks kolmnurkseteks tükkideks. Kuumuta pannil õli ja prae tofut umbes 2 minutit. Laota valmis koostisosad koos riisiga kaussi, kaunista wakame salatiga, rebitud norilehega ja laimiviiludega. Head isu!