Banaanileib pähklite ja šokolaadiga

Lidli toitumisnõustaja Elis Videoretsept
Lidli toitumisnõustaja Elis  &  Videoretsept
Banaanileib pähklite ja šokolaadiga image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 40 min
Valmistamine 55 min

Koostisosad

12 Portsjonid
    • 3   Banaani
    • 2   Muna
    • 1   pakk Pruuni suhkrut
    • 100   g Võid
    • 180   g Nisujahu
    •   Soola
    • 1   tl Kaneeli
    • 1   tl Küpsetuspulbrit
    •   Vanillisuhkrut
    • 50   g Pekanipähklid
    • 70   g Tumeda šokolaadi laastud
    •   Serveerimiseks maapähklivõi või muud magusat määret

Ettevalmistus

  1. Lisa kaussi kol küpset banaani ja kaks muna ning püreesta need.

  2. Lisa kaussi suhkur ja sulatatud või ning sega läbi.

  3. Lisa kaneel, küpsetuspulber ja vaniljesuhkur, sega hoolikalt.

  4. Lisa jahu ja natuke soola.

  5. Lisa tumeda šokolaadi tükid, hakitud pekaanipähklid ja rosinad ning sega.

  6. Vala tainas küpsetusvormi ja küpseta eelsoojendatud ahjus 180°C juures umbes 55 minutit või kuni leib on küpsenud.

  7. Serveeri baanaanileib meelepärase magusa määrdega, näiteks maapähklivõiga.