Lõika ja prae sibul oliiviõlis, lisa hakitud küüslauk ja pune.
Chili con carne
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 250 g Hakkliha
- 2 spl Oliiviõli
- 1 Purk Punased oad
- 2 tk Tšillipipar
- 1 Purk Purustatud tomat
- 2 Sibulat
- 3 tk küüslauguküüned
- 100 ml puljong
- 1 Paprika
- 1 tl Pune
- 0,5 tl Vürtsköömneid
- 0,5 tl Cayenne’i pipar
- Soola
Ettevalmistus
Pärast minutipikkust praadimist lisa köömned ja hakkliha. Prae aeglasel tulel, kuni liha muudab värvi.
Lisa lihale tomatid koos mahlaga ja vesi või puljong.
Lisa tšillipipar, sool ja Cayenne’i pipar.
Hauta kõike 20 minutit madalal kuumusel.
Lõika paprika, lisa see lihale ja hauta veel 5 minutit.
Lisa punased oad (ilma vedelikuta) ja kergelt segades hauta aeglasel tulel veel umbes 4 minutit.
Serveeri kuival pannil soojendatud tortillade või riisiga.