Espressojäätis tiramisu ja karamellistatud kumkvaatidega

Espressojäätis tiramisu ja karamellistatud kumkvaatidega image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 20 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 1   pakk Deluxe'i tiramisut
    • 1   pakk Kumkvaate
    • 1   Apelsin
    • 50   g Suhkrut
    • 400   ml Espressojäätist
    •   Soovi korral granaatõunaseemneid

Ettevalmistus

  1. Lõika kumkvaadid viiludeks. Karamellista suhkur mittenakkuval pannil keskmisel kuumusel kuldpruuniks, lahusta apelsinimahlaga ja lisa kumkvaadiviilud. Keeda umbes 2 minutit ja lase seejärel väikeses kausis jahtuda.

  2. Pane valmis 4 serveerimistaldrikut. Aseta igale taldrikule üks portsjon tiramisut, lisa üks lusikatäis espressojäätist ja karamellistatud kumkvaat jäätise kõrvale. Kaunista granaatõunaseemnetega.