Aja suures potis vesi keema. Pane mais koos lehtedega keevasse vette ja keeda umbes 20 minutit.
Grillitud mais
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 4 g Maisitõlvik
- 100 g Pehme või
- 0,5 peotäit Koriander
- 1 Laim
- 1 küüslauguküüned
- 0,5 tl Cayenne’i pipar
- Soola
- Pipart
Ettevalmistus
Riivi laimikoor ja pane see kõrvale hilisemaks kasutamiseks. Pigista välja laimimahl, lisa see võile ja blenderda kokku teiste retseptis mainitud maitseainetega.
Eemalda keedetud maisilt lehed. Määri mais maitsevõiga ja aseta see grilli restidele.
Grilli maisi umbes 12–15 minutit, pöörates seda nii, et see oleks igast küljest pruun.
Enne serveerimist raputa peale riivitud laimikoor.