Sulata kuumaveevannis tükeldatud tume šokolaad koos võiga ning lase seejärel sel veidi jahtuda. Vahusta munad ja suhkur kreemjaks ning sega lõpus juurde näpuotsaga soola.
Nüüd sega vahustatud munad või-šokolaadi segu hulka, jälgides, et see oleks leige, et munad ei hanguks. Sega omavahel jahu, küpsetuskakao ja küpsetuspulber ning lisa vähehaaval juurde muna-šokolaadi segu. Sega korraks läbi. Haki halvaa jämedalt. Aseta tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi (u 20 x 30 cm) ja lisa peale halvaa. Küpseta ahjus 160 °C juures ülemisel/alumisel kuumusel umbes 25 minutit. Eemaldage brownie´d ahjust ja laske neil jahtuda. Serveeri naturaalse Kreeka jogurti ja marjadega. Head isu!
Halvaa brownie
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 200 g Võid
- 200 g Tumedat šokolaadi
- 3 Muna
- 80 g Suhkrut
- 1 Näputäis Soola
- 120 g Jahu
- 2 spl küpsetuskakao
- 1 tl Küpsetuspulbrit
- 100 g Halvaad
- Kreeka jogurtit
- 100 g valik marju (nt maasikaid; vaarikaid; mustikaid)