Herne-karlaugu latte macchiato pecorino laastudega

Herne-karlaugu latte macchiato pecorino laastudega

TaseLihtne
Eeltöö30 min

Ettevalmistus

  1. Riivi pecorino peenelt, laota küpsetuspaberile ja küpseta 180°C juures 5-8 minutit, kuni see on krõbe. Võta ahjust ja lase jahtuda.
  2. Koori ja tükelda sibul, küüslauk ja kartulid.
  3. Sulata kastrulis või, lisa tükeldatud köögiviljad ja prae veidi.
  4. Lisa herned, seejärel puljong ja koor.
  5. Lase supil tasasel tulel umbes 10 minutit podiseda.
  6. Samal ajal vahusta piim vähese soolaga.
  7. Pese, haki karulauk peeneks ja lisa supile. Püreesta supp ühtlaseks.
  8. Maitsesta püreestatud supp soola ja pipraga.
  9. Vala supp klaasidesse ja tõsta peale piimavaht.
  10. Murenda jahtunud pecorino laastud tükkideks ning puista need supi peale. Soovi korral puista üle pipraga.