Hirsipuding ja mannapuder

Hirsipuding ja mannapuder image
Raskusaste Keskmine
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 15 min

Koostisosad

1 Portsjonit
  • Mannapudru jaoks:

    • 5,5   spl Mannat
    • 1   tass Mandlipiima
    • 0,75   tassi Vett
    • 1   Sidrun
    •   Näputäis Soola
    • 1   spl Datleid või vahtrasiirupit
    • 1   spl Maapähklivõid
  • Hirsipuding:

    • 4   spl Hirsitangusid
    • 1   tass Taimepiima
    • 2   - 3   tk Kuivatatud datleid
    • 1   peotäis Vaarikaid või maasikaid
    • 1   spl Sidrunimahla
  • Kaunistamiseks:

    •   Banaani
    •   Vaarikas
    •   Murakaid
    •   Mustikaid
    •   Supertoit soovi järgi: chia seemned või goji marjad või pähklid
    •   Pekanipähklid

Ettevalmistus

    Mannapuder:
  1. Vala potis mannale vesi ja mandlipiim. Lisa riivitud sidrunikoor ja sool. Keeda pidevalt segades, kuni puder pakseneb. Lisa maapähklivõi ja datlisiirup. Sega kõik kokku. Tõsta puder kaussi ja kaunista marjadega.

  2. Hirsipuding:
  3. Vala tangud potti ja lisa taimepiim. Eemalda kuivatatud datlitest kivid, rebi need tükkideks ja viska potti. Valmista puder vastavalt pakendil antud juhistele, aeg-ajalt segades. Vajadusel lisa veel taimepiima. Lisa vaarikad või maasikad ja sidrunimahl. Püreesta blenderis ning kaunista marjade ja pähklitega.