Hummusekauss köögiviljade ning puu- ja köögiviljakokteiliga

Hummusekauss köögiviljade ning puu- ja köögiviljakokteiliga image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 1 h
Valmistamine 0 min

Koostisosad

4 Portsjonit
  • Hummus:

    • 2   tk küüslauguküüned
    • 540   g Kikerherned
    • 8   tk Kuivatatud tomat
    • 2   spl Tahini
    • 1   Näputäis Valge pipar
    • 1   Näputäis Sool
    • 50   ml Vett
    •   tk Sidrunit
  • Hummusekauss:

    • 1   Kurk
    • 100   g Kirsstomatid
    • 80   g Kuskuss
    • 2   spl Oliiviõli
    •   tk Sidrunit
    • 4   tk piparmündioksa
    • 1   Näputäis Sool
    • 1   Näputäis Pipar
    • 200   g Spargel
    • 2   tk Rooma salatit
    • 200   g Fetajuustu
  • Puu- ja köögiviljakokteil:

    • 1   Kurk
    • 2   tk Õuna
    • 2   tk Apelsinid
    • 200   g Beebispinat
    •   peotäit Piparmünti

Ettevalmistus

  1. Pane kõik hummuse koostisosad blenderisse ja blenderda, kuni tekib ühtlane konsistents. Hummus peaks olema paks.

  2. Pane valmis hummus kaussi. Lisa keedetud kuskuss, oliiviõli, sidrunimahl ja peeneks hakitud värske piparmünt. Maitsesta soola ja pipraga. Sega kõik kokku. Laota hummuse ümber lisandid: viilutatud kurgid, pooleks lõigatud kirsstomatid, Rooma salat, sparglipead ja käsitsi tükeldatud fetajuust.

  3. Lisa ettevalmistatud kuskuss. Piserda salat oliiviõli ja sidrunimahlaga üle. Pane peale täiendav hummuse portsjon

  4. Aeglaste pööretega mahlapressiga pressi mahl tükeldatud kurgist, spinatist, piparmündist ja õuntest. Tsitruseliste mahlapressiga pressi mahl apelsinist. Vala mahlad kokku ühte nõusse.