Ettevalmistus
- Pese ja koori köögiviljad ning lõika need suurteks kuubikuteks. Koori sibulad ja lõika kuubikuteks. Pese ja kuivata liha, vajadusel eemalda kõõlused. Lõika liha ampsusuurusteks tükkideks ja prae neid keerates kuumas õlis 3–5 minutit. Puhasta küüslaugud, pigista need läbi küüslaugupressi, lisa maitse järgi soola ja pipart.
- Lisa lihale supiköögiviljad, sibul ja tomatipasta ning prae 1-2 minutit. Vala peale õlu ja 800 ml puljongit ning lase keeda.
- Lisa loorberilehed, pane peale kaas ja hauta 45 minutit. Vahepeal koori ja lõika kuubikuteks kartulid ja pastinaak ning lisa need hautisesse. Vajadusel lisa puljongit ja hauta kaane all veel 20 minutit, kuni kõik koostisosad on pehmed. Kontrolli maitset. Enne serveerimist eemalda loorberilehed.