Kevadine roheline pasta

Lidli toitumisnõustaja Elis
Lidli toitumisnõustaja Elis
 Kevadine roheline pasta image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 30 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 200   g Sulatatud rohelisi herneid (võid kasutada ka värskeid aga mitte konserveerituid)
    • 1   peotäis Värsket basiilikut
    •   Värsket piparmünti
    • 1   Küüslauguküüs
    • 0,25   Sidruni mahl
    • 35   g Parmesani juustu
    • 200   g Toorjuustu
    • 1,5   tl Soola
    •   Pipart
    • 300   g Meelepärast pastat

Ettevalmistus

  1. Keeda pasta.

  2. Kui kasutad külmutatud herneid, siis sulata need eelnevalt.
    Kasutades köögikombaini, võimsamat blenderit või saumikserit, surista kõik koostisosad (v.a pasta) ühtlaseks roheliseks kreemiks. Parmesani võiksid enne peeneks riivida.

  3. Kui pasta on valmis, aseta kurnantud pasta suuremasse kausi ja vala peale roheline pastakaste. Sega nii, et kõik oleks ühtlaselt kreemiga kaetud ning seejärel serveeri meelepäraste lisanditega.