Keeda pasta.
Kevadine roheline pasta
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 200 g Sulatatud rohelisi herneid (võid kasutada ka värskeid aga mitte konserveerituid)
- 1 peotäis Värsket basiilikut
- Värsket piparmünti
- 1 Küüslauguküüs
- 0,25 Sidruni mahl
- 35 g Parmesani juustu
- 200 g Toorjuustu
- 1,5 tl Soola
- Pipart
- 300 g Meelepärast pastat
Ettevalmistus
Kui kasutad külmutatud herneid, siis sulata need eelnevalt.
Kasutades köögikombaini, võimsamat blenderit või saumikserit, surista kõik koostisosad (v.a pasta) ühtlaseks roheliseks kreemiks. Parmesani võiksid enne peeneks riivida.Kui pasta on valmis, aseta kurnantud pasta suuremasse kausi ja vala peale roheline pastakaste. Sega nii, et kõik oleks ühtlaselt kreemiga kaetud ning seejärel serveeri meelepäraste lisanditega.