Kiire tomatisupp gnocchi’dega

Kiire tomatisupp gnocchi’dega

TaseLihtne
Valmib25 min

Ettevalmistus

  1. Koori ja haki sibul peeneks. Prae pool sibulakuubikutest ühes supilusikatäies õlis klaasjaks. Vala konservtomatid koos vedelikuga praetud sibulatele ja purusta veidi suuremad tomatid. Lisa vein, puljong, sool, pipar ja üks teelusikatäis suhkrut, pane potile kaas peale ja keeda suppi 10 minutit.
  2. Pese ja poolita kirsstomatid. Lisa need suppi ja jätka keetmist veel 5 minutit.
  3. Vahepeal prae gnocchi’d pidevalt segades ülejäänud õlis 2-3 minutit. Lisa külmutatud maitserohelist ja küpseta veel paar minutit. Maitse suppi ja jaga see kaussidesse või taldrikutele. Aseta gnocchi’d supi peale ja serveeri.

Veel retsepte