Kikerherne tortilla chorizo vorstiga

Sol&Mar
Sol&Mar
Kikerherne tortilla chorizo vorstiga image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 30 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 600   g Kartuleid
    • 5   spl Ekstra neitsioliiviõli
    • 6   Muna
    • 2   Kevadsibulat
    • 540   g Kikerherneid
    • 0,5   tk Vorst chorizo Extra
    • 1   Küüslauguküüs
    • 2   Sibulat
    •   Soola
    •   Pipart

Ettevalmistus

  1. Pane kartulid vette ja keeda umbes 20 minutit. Valmimisel koori kartulid ja lõika need viiludeks. Seejärel prae pannil 4 spl ekstra neitsioliiviõlis umbes 10 minutit keskmisel kuumusel kuldpruuniks.

  2. Lõika kevadsibulad rõngasteks. Vahusta munad. Lisa kartulitele kikerherned ja kevadsibul, sega läbi, prae korraks pannil ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa munad, sega ettevaatlikult ja lase ahjus 200°C ülemisel ja alumisel kuumusel umbes 30 minutit taheneda.

  3. Vahepeal lõika sibulad ja hauta neid koos küüslauguga pannil 1 spl ekstra neitsioliiviõlis umbes 5 minutit kuni need muutuvad läbipaistvaks. Lisa sibulatele viilutatud chorizo vorstirõngad ja prae veel 5 minutit.

  4. Keera valmis tortilla suurele taldrikule ja laota peale chorizo koos sibulaga. Head isu!