Pane kartulid vette ja keeda umbes 20 minutit. Valmimisel koori kartulid ja lõika need viiludeks. Seejärel prae pannil 4 spl ekstra neitsioliiviõlis umbes 10 minutit keskmisel kuumusel kuldpruuniks.
Kikerherne tortilla chorizo vorstiga
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 600 g Kartuleid
- 5 spl Ekstra neitsioliiviõli
- 6 Muna
- 2 Kevadsibulat
- 540 g Kikerherneid
- 0,5 tk Vorst chorizo Extra
- 1 Küüslauguküüs
- 2 Sibulat
- Soola
- Pipart
Ettevalmistus
Lõika kevadsibulad rõngasteks. Vahusta munad. Lisa kartulitele kikerherned ja kevadsibul, sega läbi, prae korraks pannil ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa munad, sega ettevaatlikult ja lase ahjus 200°C ülemisel ja alumisel kuumusel umbes 30 minutit taheneda.
Vahepeal lõika sibulad ja hauta neid koos küüslauguga pannil 1 spl ekstra neitsioliiviõlis umbes 5 minutit kuni need muutuvad läbipaistvaks. Lisa sibulatele viilutatud chorizo vorstirõngad ja prae veel 5 minutit.
Keera valmis tortilla suurele taldrikule ja laota peale chorizo koos sibulaga. Head isu!