Ettevalmistus
- Sulata külmutatud spinat kuumas õlis potis. Koori sibulad ja lõika need kuubikuteks. Lisa need spinatile ja prae 2-3 minutit, kuni need muutuvad klaasjaks. Lisa sool, vürtsköömned, koriander, kaneel ja Cayenne'i pipar. Seejärel lisa tomatid koos vedelikuga ja purusta neid veidi. Lisa puljong ja lase supil keeda.
- Kalla vedelik kikerhernestelt, loputa ja nõruta neid. Lisa kikerherned supi sisse ja keeda kaanega kaetud potis 10 minutit. Vahepeal pese apelsin kuumas vees ja riivi maha õhuke koore kiht. Seejärel koori apelsin nii, et oleks eemaldatud ka valge osa koorest. Eemalda apelsini membraanid. Püüa koguda kokku kogu apelsinimahl. Lõika apelsini viljaliha väiksemateks tükkideks ja lisa koos eraldunud mahlaga supile. Jätka supi keetmist 2-3 minutit ja kontrolli maitset.
- Pese petersell, raputa maha üleliigne vesi, rebi lehed vartelt ja haki need. Sega koos riivitud apelsinikoorega vahukoore sisse ja serveeri supi sees.