Lase lõhefileel sulada, lõika 4 tükiks ja mähi iga tüki ümber üks singiviil.
Kolme mereanni roog
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 1 pakk Lõhefileed
- 4 viilu Deluxe’i Serrano sinki
- 75 ml Piima
- 150 ml Õli
- pool Sidrunit
- 1 spl Mett
- 1 tl Soola
- 2 spl Teralist sinepit
- 2 tl Tšillihelbeid
- 1 Küüslauguküüs
- 4 viilu Deluxe suitsuforelli
- 1 Šalottsibul
- 50 g Võid
- 1 pakk Deluxe’i pidupäeva köögivilju
- 0,5 tl Muskaati
- 3 spl Oliiviõli
- 8 Deluxe’i tiigerkrevetti
Ettevalmistus
Valmista majonees. Vala kõrgesse anumasse piim, õli, sidrunimahl ja riivitud koor, mesi, sool, teraline sinep, tšillihelbed ja küüslauk. Blenderda, kuni moodustub paksu konsistentsiga mass. Lõika forell väikesteks kuubikuteks ja sega majoneesi sisse.
Haki šalottsibul, prae võis klaasjaks, lisa Deluxe’i pidupäeva köögiviljasegu, seejärel sool ja muskaat. Prae õlis esmalt lõherullid, seejärel krevetid.
Aseta lõhe ja köögiviljad taldrikule. Vala lõhele 1 sl omatehtud forellimajoneesi ja kaunista krevettidega.