Ettevalmistus
- Sega korralikult kalkuni hakkliha keedetud mannaga. Lisa pool teelusikatäit uhmris purustatud vürtsköömneid ja aed-mustköömne seemneid, hakitud peterselli ja juustu. Lisa veidi pipart. Vormi ettevalmistatud massist väikesed frikadellid (umbes 15–20 g).
- Lõika lillkapsas õisikuteks. Lõika suvikõrvits, sibul, porgand ja kartul väikesteks kuubikuteks (1 × 1 cm). Lõika küüslauguküüned viiludeks.
- Prae pannil oliiviõlis kuldpruuniks küüslauk ja sibul. Lisa puljong ja ülejäänud purustatud köömned. Lisa porgandid ja kartulid. Kui need on pehmed, lisa lillkapsas ja suvikõrvits. Lase keeda veel umbes 5 minutit.
- Lisa supile koor. Maitsesta pipra, sidrunimahla ja riivitud sidrunikoorega. Lisa frikadellid, hakitud leeskputk ja till ning keeda madalal tulel veel 8 minutit.