Köögiviljasupp frikadellidega

Köögiviljasupp frikadellidega

TaseLihtne
Valmib60 min

Ettevalmistus

  1. Sega korralikult kalkuni hakkliha keedetud mannaga. Lisa pool teelusikatäit uhmris purustatud vürtsköömneid ja aed-mustköömne seemneid, hakitud peterselli ja juustu. Lisa veidi pipart. Vormi ettevalmistatud massist väikesed frikadellid (umbes 15–20 g).
  2. Lõika lillkapsas õisikuteks. Lõika suvikõrvits, sibul, porgand ja kartul väikesteks kuubikuteks (1 × 1 cm). Lõika küüslauguküüned viiludeks.
  3. Prae pannil oliiviõlis kuldpruuniks küüslauk ja sibul. Lisa puljong ja ülejäänud purustatud köömned. Lisa porgandid ja kartulid. Kui need on pehmed, lisa lillkapsas ja suvikõrvits. Lase keeda veel umbes 5 minutit.
  4. Lisa supile koor. Maitsesta pipra, sidrunimahla ja riivitud sidrunikoorega. Lisa frikadellid, hakitud leeskputk ja till ning keeda madalal tulel veel 8 minutit.

Veel retsepte