Esmalt pane ahi soojenema 190°C kuumusele.
Kreemjas ahjupasta
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 1 pakk pastat Fusilli Giganti
- 500 g Värvilised kirsstomatid
- 3 Küüslauguküünt
- 50 ml Ekstra neitsioliiviõli
- 200 g Mascarpone juustu gorgonzola’ga
- 3 Rosmariini vart
- 5 Tüümiani vart
- 3 Salvei vart
- Soola
- Pipart
- Tšillipipar
Ettevalmistus
Järgmiseks, keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis ja nõruta. Samal ajal poolita värvilised kirsstomatid, koori ja tükelda juurde küüslauk ning seejärel sega juurde ekstra neitsioliiviõli, sool ja pipar, lisa juuurde pasta ning aseta segu pajavormi.
Jäta pajavormi keskele ruumi ning aseta sinna juurde lahti keeratud Mascarpone juust. Pane kogu asi ahju ja lase sel umbes 10 minutit küpseda.
Haki peeneks rosmariin, salvei ja tüümian ning lisa need pajaroale. Sega kõik tugevalt läbi, vajadusel maitsesta pipra ja soolaga.
Vastavalt maitsele soovitame rooga maitsestada hakitud tšillipipraga. Head isu!