Ettevalmistus
- Valmista lõhe vastavalt pakendil olevatele juhistele.
- Puhasta, pese ja haki kapsas peeneks.
- Koori porgandid ja lõika peenteks ribadeks.
- Puhasta, pese ja poolita suhkruherned.
- Koori ingver ja riivi peeneks.
- Sega hakitud kapsas, porgand, suhkruherned ja riivitud ingver 1/4 tl soola ja 1 spl vahtrasiirupiga. Lase umbes 10 minutit seista.
- Sega eraldi kausis Sambal Oelek kaste, 2 sl vahtrasiirupit, avokaadoõli, sojakaste ja laimimahl. Maitsesta soolaga.
- Lisa kaste köögiviljadele ja sega läbi.
- Võta valmis lõhe ahjust välja, lase veidi jahtuda ja lõika viiludeks.
- Aseta salat taldrikutele, tõsta peale lõheviilud, puista üle koriandriga ja serveeri laimiviiludega.