Ettevalmistus
- Puhasta ingver. Eemalda sidrunheinavartelt pehme osa. Pese ja puhasta tšillikaun. Haki kõik väga peeneks. Pese koriander ja raputa ära liigne vesi. Sega 2-3 koriandrioksa sojakastme, mõlema õli, ingveri, sidrunheina ja tšilliga. Pese ja kuivata lõhe, vajadusel eemalda soomused. Lõika lõhefilee neljaks tükiks. Sega see ettevalmistatud marinaadiga läbi ja pane vähemalt kaheks tunniks külmkappi.
- Puhasta kevadsibulad. Võta lõhefileed marinaadist välja, nõruta need ja olenevalt fileede paksusest grilli need mõlemal küljel 5–7 minutit (võib kasutada alumiiniumist grillialust), määrides aeg-ajalt fileetükke väikese koguse marinaadiga. Lõpus pane grillile ka kevadsibulad ja grilli neid pidevalt keerates 2-3 minutit. Lisa soola ja serveeri neljaks sektoriks lõigatud laimiga.