Murra makroonid suurteks tükkideks ja pane kõrvale.
Makrooni-trifle
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 8 Makrooni
-
Kreem:
- 400 ml Vahukoort
- 200 g Mascarpone juustu
- 80 g Tuhksuhkrut
- 1 tl Vanilliekstrakti
-
Puuviljakiht:
- 200 g Värskeid puuvilju ja marju (nt vaarikad; maasikad; mangod)
- 2 spl Suhkrut
- Sidruni mahl
- Värskeid piparmündioksi
- Täiendavat makrooni
Ettevalmistus
Sega kausis värsked puuviljad ja marjad suhkru ja sidrunimahlaga. Lase marjadel umbes 10 minutit seista, et need mahla endasse imeksid ja muutuksid magusamaks.
Sega suures kausis vahukoor koos mascarpone, tuhksuhkru ja vanilliekstraktiga, kuni saad ühtlase kreemi.
Võta neli klaasi või magustoidukaussi ja pane nendesse vaheldumisi makroonitükid, puuviljakiht ja mascarpone kreem. Korda kihte, kuni klaasid on täis.
Kaunista iga klaas värskete mündilehtedega ja täiendava makrooni- või puuviljatükiga.
Pane klaasid vähemalt 1 tunniks külmkappi, et trifle saaks hästi läbi imbuda.
Serveeri makrooni-trifle'it jahutatult. Naudi seda hõrku magustoitu!