Lõika melonid pooleks, eemalda seemned ja lõika viljaliha suupärasteks kuubikuteks. Kuubikute suurus võib varieeruda vastavalt maitsele. Aseta need kaussi.
Melonisalat burrata juustu, Parma singi ja mündiga
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- Küpset meemelonit
- Cantaloupe melonit
- 125 g Burrata juust
- 100 g Parma sink
- 1 peotäis Värsket piparmündioksa
- 2 spl Ekstra väärisoliiviõli
- 1 spl Valget palsamiäädikat
- Soola
- Pipart
- Palsamiäädikat
Ettevalmistus
Rebi Parma sink õhukesteks ribadeks või tükkideks. Pese ja haki jämedalt värsked mündilehed. Sega oliiviõli ja palsamiäädikas väikeses kausis. Vala kaste viilutatud melonile, et maitsed hästi jaotuksid.
Aseta burrata juust salati keskele ja laota peale Parma sink. Puista salatile hakitud münti. Maitsesta soola ja pipraga.