Mini juustukoogid laimiga

Mini juustukoogid laimiga image
Raskusaste Keskmine
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 1:05 h

Koostisosad

12 tk
    • 140   g Võiküpsised
    • 70   g Võid
    • 100   g Suhkrut
    • 200   g Rasvast toorjuustu
    • 200   g hapukoor
    • 2   Muna
    • 2   Mahelaim
    • 12   Füüsal kaunistamiseks

Ettevalmistus

  1. Purusta köögikombainis küpsised, sulata või ja sega see purustatud küpsistega. Jaga saadud mass alustesse pandud 12 paberist või silikoonist muffinivormi. Vajuta mass lusikaga korralikult laiali. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180 °C juures 5–7 minutit. Eemalda ahjust, lase 5 minutit jahtuda ja seejärel vähenda ahju temperatuur 160 °C kraadini.

  2. Vahepeal sega kokku pruun suhkur, toorjuust, hapukoor ja munad. Pese kuumas vees üks laim, riivi selle välimine koor ja pressi laimist mahl. Sega riivitud koor ja mahl kreemi sisse ja jaota see vormidesse. Küpseta kuumas ahjus 30–35 minutit, kuni kreem muutub tahkeks. Eemalda ahjust ja lase jahtuda. Seejärel pane koogid 1-2 tunniks jahedasse kohta täielikult jahtuma.

  3. Pese kuumas vees teine laim ja lõika see õhukesteks viiludeks. Pese ja kuivata füüsalid.
    Eemalda koogid vormidest ning kaunista füüsalite ja laimiviiludega.