Panzanella

Panzanella image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 25 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 120   g Rosmariini-oliivileib
    • 140   ml Külmpressitud oliiviõli
    • 1   Punane sibul
    • 1   Küüslauguküüs
    • 20   ml Palsamiäädikat
    •   Soola
    •   Pipart
    • 7   Kirsstomatit
    • 100   g Deluxe’i pühvlimozzarella’t
    •   Basiilik

Ettevalmistus

  1. Rebi rosmariini-oliivileib tükkideks, tilguta peale 80 ml oliiviõli ja rösti pannil kuldpruuniks.

  2. Salatikastme valmistamiseks haki sibul ja küüslauk peeneks ning lisa 60 ml oliiviõli, palsamiäädikat, soola ja pipart.

  3. Lõika kirsstomatid pooleks, rebi pühvli-mozzarella tükkideks, haki basiilik.

  4. Aseta kõik koostisosad kihiti klaasi ja tilguta peale veiniäädikat.