Rebi rosmariini-oliivileib tükkideks, tilguta peale 80 ml oliiviõli ja rösti pannil kuldpruuniks.
Panzanella
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 120 g Rosmariini-oliivileib
- 140 ml Külmpressitud oliiviõli
- 1 Punane sibul
- 1 Küüslauguküüs
- 20 ml Palsamiäädikat
- Soola
- Pipart
- 7 Kirsstomatit
- 100 g Deluxe’i pühvlimozzarella’t
- Basiilik
Ettevalmistus
Salatikastme valmistamiseks haki sibul ja küüslauk peeneks ning lisa 60 ml oliiviõli, palsamiäädikat, soola ja pipart.
Lõika kirsstomatid pooleks, rebi pühvli-mozzarella tükkideks, haki basiilik.
Aseta kõik koostisosad kihiti klaasi ja tilguta peale veiniäädikat.