Pasta värske tomatisalsaga

Pasta värske tomatisalsaga image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 20 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 500   g Pasta
    • 1   kg Tomatid
    • 1   Kevadsibula kimp
    • 1   Basiilik potis
    • 4   spl Oliiviõli
    •   Soola
    •   Pipart
    • 1   - 2   tl Palsamiäädikas
    • 150   g Kitse-toorjuust

Ettevalmistus

  1. Keeda pasta soolases vees vastavalt pakendil olevatele juhistele, kuni see on parajasti pehme.

  2. Vahepeal pese tomatid, lõika need pooleks, eemalda seemned ja lõika väikesteks kuubikuteks. Puhasta kevadsibulad ja lõika need väikesteks rõngasteks. Pese basiilik, raputa maha liigne vesi ja haki see peeneks. Sega kokku tomatite, sibularõngaste ja oliiviõliga. Lisa maitse järgi soola, pipart ja äädikat.

  3. Kurna ja nõruta pasta. Sega see salsaga ja jaga portsjoniteks. Lõika kitsejuust väikesteks tükkideks ja laota pastale.