Peekonisse keeratud halloumi oasalati ja dipikastmega

Peekonisse keeratud halloumi oasalati ja dipikastmega
RaskusasteKeskmine
Valmistamine25 min

Ettevalmistus

  1. "Nõruta valged oad, loputa külma veega ja sega kausis riivitud sidrunikoortega. Lisa juurde soola, pipart, 2 spl ekstra väärisoliivõli ja hakitud petersell. Nõruta halloumi juust, lõika igaüks 4 tükiks ja kata need peekoniviiludega. Kuumuta pannil õli ja prae peekonisse keeratud halloumi'si keskmisel kuumusel umbes 3-5 minutit. Vahepeal tee valmis kaste. Sega kastmeks murendatud fetajuust sidrunimahla, jogurti, suhkru ja oliiviõliga. Seejärel maitsesta soola ja pipraga. Enne serveerimist pese Rooma salat, nõruta, lõika pikuti pooleks ja prae korraks grilljuustupannil. Serveeri koos peekonisse keeratud halloumi, oasalati ja dipikastmega. Head isu!"