Pistaatsiaparfee maasika-carpaccio peal

Pistaatsiaparfee maasika-carpaccio peal

TaseKeskmine
Eeltöö6:20 t

Ettevalmistus

  1. Vooderda 4 (umbes 150 ml) ramekini vormi toidukilega.
  2. Vahusta koor tugevaks ja tõsta kõrvale.
  3. Vahusta munakollased ja suhkur kuuma veevanni kohal heledaks ja kohevaks, seejärel eemalda veevannilt.
  4. Sega vahustatud munakollased esmalt pistaatsiakreemiga ja seejärel vahustatud koorega ühtlaseks massiks.
  5. Vala segu ramekinidesse, kata need ja külmuta vähemalt 6 tundi.
  6. Valmistamise ajal murenda küpsised pähklitega ning viiluta puhastatud maasikad.
  7. Serveerimisel jaga maasikaviilud taldrikutele, tõsta peale külmunud parfee, nirista üle meega ja puista peale küpsise-pähkli puru. Soovi korral kaunista piparmündiga.