Küpseta kanafileeribad krõbedaks ja keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele.
Praetud nuudlid krõbeda kanaga
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 4 tk Kanafileeriba tšillikastmega
- 1 pakk Külmutatud köögivilju
- 1 Käputäis murulauku
- 4 Vart Kevadsibulat
- 2 spl Päevalilleõli
- Sojakastet
- Sriracha kaste
Ettevalmistus
Seejärel pese kevadsibulad ja lõika need väikesteks rõngasteks. Haki murulauk jämedateks tükkideks.
Kuumuta wok-pannil või lihtsalt suurel pannil õli. Prae selles kevadsibulat ja köögivilju umbes 1 minut. Lisa pannile nõrutatud nuudlid ja sega juurde sojakaste. Serveeri kanafileeribad nuudlitega ja lisa maitse järgi sriracha kastet. Viimase sammuna puista peale murulauk. Head isu!