Ettevalmistus
- Eelkuumuta ahi 180 °C. Sulata potis või ja lase jahtuda.
- Sega omavahel petipiim, jahu, suhkur, küpsetuspulber, muna ja sulatatud või. Seejärel sega juurde šokolaadi tükid ja jaota tainas kaheks. Sega üks osa tainast kakaopulbri ja 2 tl petipiimaga.
- Vooderda muffinivorm pabertopsidega ja jaota kaks tainast ühtlaselt igasse vormi. Sega iga vormi kahvliga, et tekiks marmorjas pind.
- Küpseta kooke umbes 15 minutit või kuni tainas ei jää hambatiku külge. Võta tassikoogid ahjust välja ja lase jahtuda.
- Vahepeal tee valmis glasuur. Vahusta või ja tuhksuhkur omavahel, kuni segu on ühtlaselt valge. Sega sisse kreemjuust. Pane glasuur spetsiaalsesse kilekotti ning kaunista vastavalt soovile. Puista peale suhkrukaunistusi.