Eelkuumuta ahi 180 °C. Sulata potis või ja lase jahtuda.
Šokolaadi marmor tassikoogid
Koostisosad
12
tk
-
Tassikookide koostisosad:
- 250 ml Petipiima
- 275 g Jahu
- 125 g Suhkrut
- 2 tl Küpsetuspulbrit
- 1 Muna
- 50 g Šokolaadi tükke
- 2 tl Petipiima
- 2 tl Kakaopulbrit
- 120 g Sulatatud võid
-
Glasuur:
- 250 g Kreemjuustu
- 125 g Tuhksuhkrut
- 125 g Toatemperatuuril võid
- Suhkrukaunistused ja -pärlid dekoratsiooniks
Ettevalmistus
Sega omavahel petipiim, jahu, suhkur, küpsetuspulber, muna ja sulatatud või. Seejärel sega juurde šokolaadi tükid ja jaota tainas kaheks. Sega üks osa tainast kakaopulbri ja 2 tl petipiimaga.
Vooderda muffinivorm pabertopsidega ja jaota kaks tainast ühtlaselt igasse vormi. Sega iga vormi kahvliga, et tekiks marmorjas pind.
Küpseta kooke umbes 15 minutit või kuni tainas ei jää hambatiku külge. Võta tassikoogid ahjust välja ja lase jahtuda.
Vahepeal tee valmis glasuur. Vahusta või ja tuhksuhkur omavahel, kuni segu on ühtlaselt valge. Sega sisse kreemjuust. Pane glasuur spetsiaalsesse kilekotti ning kaunista vastavalt soovile. Puista peale suhkrukaunistusi.