Ettevalmistus
- Tükelda tainale mõeldud šokolaad väikesteks tükkideks ja sulata koos võiga veevannis. Lase segul jahtuda. Vahusta munad, suhkur ja sool kreemja konsistentsini. Sega sisse šokolaadi- ja võisegu. Sega jahu kakaoga, lisa massile ja sega korralikult läbi. Seejärel lisa massile piim ja sega, kuni tekkib ühtlane mass. Kata tainas kaanega ja lase sellel vähemalt 30 minutit kerkida.
- Vahepeal lõika iirisekommid väikesteks tükkideks. Koori banaanid, purusta need kahvliga ja sega laimimahlaga. Vahusta vahukoor. Lisa vahukoorele iirised ja banaanid ning pane jahtuma.
- Prae valmistatud tainast õliga määritud pannil üksteise järel kuus õhukest pannkooki – mõlemalt poolt umbes 1-2 minutit. Hoia neid soojas, kuni kõik pannkoogid on valmis. Kata pannkoogid banaani-karamellkreemiga, pane need neljaks kokku ja puista üle tuhksuhkruga.