Sügavkülmutatud ploomi mini-juustukoogid

Sügavkülmutatud ploomi mini-juustukoogid image
Raskusaste Keskmine
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 25 min

Koostisosad

14 tk
    • 120   g "Keelekese" küpsiseid
    • 75   g Võid
    • 200   g Ploome
    • 100   g Tuhksuhkrut
    • 300   g Rasvast toorjuustu
    • 100   g Hapukoort
    • 1   Vanillikaun
    • 200   g Vahukoort
  • Läheb vaja:

    • 14   Silikoonist muffinivormi

Ettevalmistus

  1. Purusta küpsised köögikombainis. Sulata või, sega see küpsiste hulka ja jaga mass 14 silikoonvormi. Vajuta tainas lusika tagaküljega vormidesse ja jäta jahtuma.

  2. Pese ploomid, eemalda kivid ja lõika need kuubikuteks. Sega kokku tuhksuhkur, hapukoor ja vanillikauna viljaliha. Jaga ploomid ja kreem vormidesse. Pane need vähemalt 4 tunniks või üleöö sügavkülma.

  3. Enne serveerimist vahusta vahukoor ja täida sellega tähekujulise otsikuga tordiprits. Võta juustukoogid sügavkülmast ja lase sulada 10–15 minutit. Kaunista vahukoorega ja serveeri.