Sushi-kauss

Sushi-kauss
RaskusasteLihtne
Valmistamine30 min

Ettevalmistus

  1. Valmista riis vastavalt pakendil olevatele juhistele. Koori porgandid, lõika esmalt õhukesteks viiludeks, seejärel umbes 4 cm pikkusteks ribadeks. Sega porgandiribad kausis 1 spl laimimahla ja 1 tl suhkruga. Poolita avokaado piki südamikku, eemalda koor ja südamik. Lõika avokaado õhukesteks viiludeks. Puhasta ja pese kevadsibul ning lõika õhukesteks rõngasteks.

  2. Aseta riis, porgand, avokaado ja surimi krevetid 2 kaussi. Sega majonees 2 spl laimimahla ja 1 tl suhkruga ühtlaseks massiks ja nirista peale. Puista kaussi Jaapani rabedate vetikate ja talisibulaga. Soovi korral kaunista Tai basiilikuga. Head isu!