Suupistevalik

Suupistevalik image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 20 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 20   Šampinjone
    • 1   Suvikõrvits
    • 3   Porgandit
    • 50   ml Bourbon Whiskey Honey
    • 2   Küüslauguküünt
    •   Soola
    • 4   spl Oliiviõli
    •   Rosmariini
    • 2   spl Palsamiäädikat
    • 4   Deluxe'i pühvli-burrata't
    • 1   pakk Deluxe'i Itaalia suitsusinki
    • 0,99   Rosmariini-oliivileib

Ettevalmistus

  1. Kuumuta ahi 200 °C-ni. Puhasta šampinjonid. Pese suvikõrvits, lõika pikuti pooleks ja seejärel viiludeks. Pese ja lõika porgandid pulkadeks, haki küüslauk peeneks.

  2. Sega köögiviljad küüslaugu, soola, oliiviõli, viski ja hakitud rosmariiniga ning laota ühtlaselt ahjuplaadile. Küpseta ahjus umbes 12 minutit, lase jahtuda ja tilguta peale palsamiäädikat.

  3. Aseta salaami, pühvli-burrata ja Itaalia suitsusink koos köögiviljadega taldrikule. Serveeri koos viilutatud rosmariinioliivileivaga.