Kuumuta ahi 200 °C-ni. Puhasta šampinjonid. Pese suvikõrvits, lõika pikuti pooleks ja seejärel viiludeks. Pese ja lõika porgandid pulkadeks, haki küüslauk peeneks.
Suupistevalik
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 20 Šampinjone
- 1 Suvikõrvits
- 3 Porgandit
- 50 ml Bourbon Whiskey Honey
- 2 Küüslauguküünt
- Soola
- 4 spl Oliiviõli
- Rosmariini
- 2 spl Palsamiäädikat
- 4 Deluxe'i pühvli-burrata't
- 1 pakk Deluxe'i Itaalia suitsusinki
- 0,99 Rosmariini-oliivileib
Ettevalmistus
Sega köögiviljad küüslaugu, soola, oliiviõli, viski ja hakitud rosmariiniga ning laota ühtlaselt ahjuplaadile. Küpseta ahjus umbes 12 minutit, lase jahtuda ja tilguta peale palsamiäädikat.
Aseta salaami, pühvli-burrata ja Itaalia suitsusink koos köögiviljadega taldrikule. Serveeri koos viilutatud rosmariinioliivileivaga.