Riivi suvikõrvits, lisa veidi soola ja jäta pooleks tunniks seisma. Kalla ära liigne vedelik.
Suvikõrvitsa-porgandipannkoogid
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 1 g Roheline suvikõrvits
- 1 Kollane suvikõrvits
- 1 Porgand
- 1 Sibul
- Till
- 1 Muna
- Soola
- Pipart
- 5 spl Riivsai
- 4 spl Nisujahu
- 4 spl Parmesani
- 0,5 tl Küpsetuspulbrit
- Oliiviõli
Ettevalmistus
Tükelda peeneks sibul, riivi porgandid, haki till ja lisa kõik suvikõrvitsatele. Lisa juurde sool, pipar, muna ja sega kõik korralikult läbi.
Sega jahu riivsaia, parmesani ja küpsetuspulbriga. Lisa köögiviljadele ja sega läbi.
Kuumuta pannis õli, vormi kätega köögiviljapannkoogid ja küpseta mõlemalt poolt 5 minutit. Aseta valmis pankoogid paberrätikule, et eemaldada liigne õli.