Tatrasalat peedi ja kitsejuustuga

Tatrasalat peedi ja kitsejuustuga image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 45 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 200   g Keedetud tatart
    • 200   g Keedupeet
    • 1   spl Mesi
    •   Äädikas
    •   Soola
    •   Must pipar
    •   Oliiviõli
    • 0,5   Baguette
    • 1   spl Grillimaitseainet
    • 2   tk Kitsejuust
    • 1   pakk Lehtsalati segu
    • 4   spl Röstitud ja soolatud päevalilleseemneid

Ettevalmistus

  1. Keeda tatar vastavalt pakendil olevatele juhistele. Lõika peet kuubikuteks. Sega kausis peet ja tatar, lisa mesi, äädikas, sool, pipar ja oliiviõli ning jäta hetkeks maitsestuma.

  2. Kuumuta pannil oliiviõli ja prae selles saiakuubikud. Maitsesta praetud saiakuubikud grillimaitseainega ja lisa need tatra-peedi segule. Lõika kitsejuust viiludeks ja põleta need pealt gaasipõletiga.

  3. Laota taldrikule salatilehed ja raputa peale tatra-peedi segu. Aseta salatile peale soojad juustuviilud, kaunista röstitud saiakuubikute ja päevalilleseemnetega.