Keeda tatar vastavalt pakendil olevatele juhistele. Lõika peet kuubikuteks. Sega kausis peet ja tatar, lisa mesi, äädikas, sool, pipar ja oliiviõli ning jäta hetkeks maitsestuma.
Tatrasalat peedi ja kitsejuustuga
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 200 g Keedetud tatart
- 200 g Keedupeet
- 1 spl Mesi
- Äädikas
- Soola
- Must pipar
- Oliiviõli
- 0,5 Baguette
- 1 spl Grillimaitseainet
- 2 tk Kitsejuust
- 1 pakk Lehtsalati segu
- 4 spl Röstitud ja soolatud päevalilleseemneid
Ettevalmistus
Kuumuta pannil oliiviõli ja prae selles saiakuubikud. Maitsesta praetud saiakuubikud grillimaitseainega ja lisa need tatra-peedi segule. Lõika kitsejuust viiludeks ja põleta need pealt gaasipõletiga.
Laota taldrikule salatilehed ja raputa peale tatra-peedi segu. Aseta salatile peale soojad juustuviilud, kaunista röstitud saiakuubikute ja päevalilleseemnetega.