Tomati-kitsejuustu korvikesed

Duc De Coeur
Duc De Coeur
Tomati-kitsejuustu korvikesed image
Raskusaste Keskmine
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 45 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 260   g Jahu
    • 125   g Võid
    • 4   Muna
    • 4   Tomatit
    • 200   ml Toidukoort
    • 4   spl Ürdimääret
    • 200   g Pehmet kitsepiimajuustu
    • 4   Vart Värsket tüümiani
    •   Soola
    •   Pipart

Ettevalmistus

  1. Sõtku tainasse jahu, lisa 1 muna ja näpuotsaga soola, riivi juurde külm või ja lisa 2-3 spl külma vett. Pane tainas kilesse ja lase sel jahtuda umbes 30 minutit külmikus. Vahepeal lõika tomatid neljaks osaks, eemalda seemned ja lõika väikesteks kuubikuteks. Lisa näpuotsaga soola. Klopi toidukoor munadega lahti ja sega juurde tomatikuubikud.

  2. Rulli tainas ja vormi vastavalt soovile üheks suureks korviks või mitmeks väikseks. Kui tainas vormi panna, torka see kahvliga läbi ja määri põhja ürdimäärdega. Seejärel torgi põhi uuesti kahvliga läbi. Vala tomatisegu vormidesse ja puista peale murendatud kitsejuust. Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 °C juures umbes 10-15 minutit, lase jahtuda ja serveeri värske tüümianiga. Head isu!