Valmista spagetid vastavalt pakendil olevatele juhistele. Kuumuta pannil supilusikatäis õli ja veidi võid. Haki küüslauk peeneks ja prae 1 minut. Seejärel lisa peeneks hakitud anšoovised ning prae veel 2 minutit. Nüüd lisa tomatipüree ja kuumuta, maitse tasakaalustamiseks lisa soola, pipart ja veidi suhkrut. Sega juurde Mascarpone juust. Sega sisse keedetud spagetid ja aseta ahjuvormi. Lõika väikesed tomatid 4 osaks, kata näpuotsatäie soolaga ja sega ilma pastata. Lisa juurde kooritud krevetid ja küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures 10 minutit. Serveeri riivitud Parmiggiano Reggiano juustuga ja kaunista basiilikulehega!
Tomati-mascarpone pasta krevettidega
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 240 Spagette
- 400 g Tomatipüree
- 300 g Mascarponet
- 250 g Väikseid tomateid
- 2 Küüslauguküünt
- 4 Anšoovisefilee
- 400 g Krevetid
- Oliiviõli
- Võid
- Soola
- Suhkrut
- Pipart
- Värske basiilik
- Parmiggiano Reggiano juustu