Tomati-mascarpone pasta krevettidega

Italiamo
Italiamo
Tomati-mascarpone pasta krevettidega image
Raskusaste Keskmine
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 40 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 240   Spagette
    • 400   g Tomatipüree
    • 300   g Mascarponet
    • 250   g Väikseid tomateid
    • 2   Küüslauguküünt
    • 4   Anšoovisefilee
    • 400   g Krevetid
    •   Oliiviõli
    •   Võid
    •   Soola
    •   Suhkrut
    •   Pipart
    •   Värske basiilik
    •   Parmiggiano Reggiano juustu

Ettevalmistus

  1. Valmista spagetid vastavalt pakendil olevatele juhistele. Kuumuta pannil supilusikatäis õli ja veidi võid. Haki küüslauk peeneks ja prae 1 minut. Seejärel lisa peeneks hakitud anšoovised ning prae veel 2 minutit. Nüüd lisa tomatipüree ja kuumuta, maitse tasakaalustamiseks lisa soola, pipart ja veidi suhkrut. Sega juurde Mascarpone juust. Sega sisse keedetud spagetid ja aseta ahjuvormi. Lõika väikesed tomatid 4 osaks, kata näpuotsatäie soolaga ja sega ilma pastata. Lisa juurde kooritud krevetid ja küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures 10 minutit. Serveeri riivitud Parmiggiano Reggiano juustuga ja kaunista basiilikulehega!