Prae peeneks hakitud küüslauk ja sibul potis kuumas õlis. Lisa kooritud ja kuubikuteks lõigatud tomatid ja hakitud petersell. Prae umbes 5 minutit, kuni tomatid muutuvad veidi pehmemaks. Lisa suhkur, kuivatatud basiilik, terav paprika, sool ja jahvatatud must pipar. Vala juurde umbes 200 ml vett ja keeda väikesel tulel, kuni tomatid on lagunenud. Vajadusel lisa vett. Lõpuks lisa supile koor ja lase veel hetk keeda.
Tomati püreesupp ürtidega
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 3 spl Oliiviõli
- 6 Küüslauguküünt
- 1 Sibul
- 5 Tomatit
- 1 peotäis Värsket peterselli
- 1 spl Suhkrut
- 1 tl Kuivatatud basiilik
- 1 tl Jahvatatud teravat paprikat
- Meresool
- Must pipar
- 200 ml Vett
- 200 ml 30% vahukoort
Ettevalmistus
Serveeri peeneks hakitud peterselliga. Supp maitseb suurepäraselt röstitud baguette’iga.