Tomatisupp krevettidega

Tomatisupp krevettidega image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 30 min

Koostisosad

5 Portsjonit
    • 1   pakk Külmutatud krevette
    • 2   pakki Tomatipüree
    • 250   g Konserveeritud röstitud paprikat
    • 800   ml Köögiviljapuljongit
    • 1   - 2   tk Sellerit
    • 1   Laim
    • 500   g Võid
    • 1   tl Pruuni suhkrut
    • 1   - 3   Küüslauguküünt
    •   Soola
    •   Must pipar
    •   Oliiviõli

Ettevalmistus

  1. Haki seller ja küüslauk. Prae köögiviljad võis ja õlis. Lisa suhkrut, soola ja pipart. Lõika paprika. Pane paprika ja krevetid potti, riivi sidrunikoor, sega ja prae mõni minut. Lisa konserveeritud tomatid, puljong ja sidrunimahl. Lase keeda veel umbes 15 minutit.