Pese spargelkapsas ja lõika see õisikuteks. Keeda neid keevas soolavees 7-8 minutit. Seejärel lisa tortelloonid ja keeda vastavalt pakendil olevatele juhistele.
Tortelloni verde (spargelkapsa ja rukolaga)
Koostisosad
4
Portsjonit
-
- 1 kg Spargelkapsas
- 800 g Värskeid tortellone spinati ja ricotta’ga (jahutusriiulilt)
- 200 g Ürtidega toorjuust
- 150 g Naturaalset jogurtit
- Soola
- Pipart
- 0,5 Sidrunimahla ja riivitud koort
- 100 g Rukolat
- 60 spl Riivitud parmesan
Ettevalmistus
Vahepeal sega toorjuust jogurtiga, lisa maitse järgi pipar, sidrunikoor ja veidi soola. Lisa umbes üks kulbitäis tortelloonide keetmisvett. Pese ja kuivata rukola, rebi see tükkideks.
Kurna spargelkapsad ja pasta, nõruta need ja sega toorjuustukastmega. Lisa rukola ja serveeri riivitud parmesaniga.