Tortiljarullid
Koostisosad
20
tk
-
- 1 pakk Nisutortilja
- 1 pakk Täisteratortilja
-
Veganlikud rullid:
- 160 g Hummus
- 1 Avokaado
- 1 Porgand
- 1 Kollane paprika
- Soola
- Pipart
- 1 peotäis Värsket koriandrioksa
- Sidrunikoor
-
Klassikalised rullid:
- 400 g Toorjuustu
- 7 viilu Suitsutatud kanafileed
- 150 g Cheddar juustu
- 1 Punane paprika
- 1 roheline paprika
- Rohelist sibulat
- Soola
- Pipart
-
Kala rullid:
- 100 g Suitsulõhe
- 2 peotäit Beebispinat
- 2 viilu Pilose ürtidega juustu
- 1 peotäis Kreeka pähkel
- 1 Sidruni mahl
Ettevalmistus
Kata täisteratortilja hummusega. Pane hummuse kihile ribadeks viilutatud porgandid, paprika ja avokaado. Puista peale soola, pipart, riivitud sidrunikoor ja koriander. Keera tortilja tihedalt rulli, suru veidi kokku ja lõika 4 cm laiusteks tükkideks.
Määri juust nisutortiljale. Juustukihile aseta roheline sibul, paprikaviilud ja suitsutatud kanafilee viilud. Lisa pipart ja jämedalt riivitud Cheddari juustu. Keera tortilja tihedalt rulli, suru veidi kokku ja lõika 4 cm laiusteks tükkideks.
Pane täisteratortiljale juustuviilud, spinatilehed ja lõhetükid. Lisa veidi sidrunimahla ja puista peale Kreeka pähkleid. Keera tortilja tihedalt rulli, suru veidi kokku ja lõika 4 cm laiusteks tükkideks.