Tortiljarullid

Tortiljarullid image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 15 min

Koostisosad

20 tk
    • 1   pakk Nisutortilja
    • 1   pakk Täisteratortilja
  • Veganlikud rullid:

    • 160   g Hummus
    • 1   Avokaado
    • 1   Porgand
    • 1   Kollane paprika
    •   Soola
    •   Pipart
    • 1   peotäis Värsket koriandrioksa
    •   Sidrunikoor
  • Klassikalised rullid:

    • 400   g Toorjuustu
    • 7   viilu Suitsutatud kanafileed
    • 150   g Cheddar juustu
    • 1   Punane paprika
    • 1   roheline paprika
    •   Rohelist sibulat
    •   Soola
    •   Pipart
  • Kala rullid:

    • 100   g Suitsulõhe
    • 2   peotäit Beebispinat
    • 2   viilu Pilose ürtidega juustu
    • 1   peotäis Kreeka pähkel
    • 1   Sidruni mahl

Ettevalmistus

    Veganlikud rullid:
  1. Kata täisteratortilja hummusega. Pane hummuse kihile ribadeks viilutatud porgandid, paprika ja avokaado. Puista peale soola, pipart, riivitud sidrunikoor ja koriander. Keera tortilja tihedalt rulli, suru veidi kokku ja lõika 4 cm laiusteks tükkideks.

  2. Klassikalised rullid:
  3. Määri juust nisutortiljale. Juustukihile aseta roheline sibul, paprikaviilud ja suitsutatud kanafilee viilud. Lisa pipart ja jämedalt riivitud Cheddari juustu. Keera tortilja tihedalt rulli, suru veidi kokku ja lõika 4 cm laiusteks tükkideks.

  4. Kala rullid:
  5. Pane täisteratortiljale juustuviilud, spinatilehed ja lõhetükid. Lisa veidi sidrunimahla ja puista peale Kreeka pähkleid. Keera tortilja tihedalt rulli, suru veidi kokku ja lõika 4 cm laiusteks tükkideks.