Ühepajatoit – spagetid arrabiata

Ühepajatoit – spagetid arrabiata image
Raskusaste Lihtne
Ettevalmistus 0 min
Valmistamine 30 min

Koostisosad

4 Portsjonit
    • 400   g Tomateid
    • 4   Küüslauguküünt
    • 2   Sibulat
    • 2   Väikest punast tšilli kauna
    • 2   spl Oliiviõli
    • 2   spl Tomatipastat
    • 150   ml Kuiva punast veini
    •   Soola
    • 400   g Spagette
    • 4   spl Riivitud parmesani

Ettevalmistus

  1. Tee väikesed sisselõiked tomatite koortesse, pane need keevasse vette ja jäta hetkeks seisma. Seejärel kurna tomatid, eemalda koored ja lõika tomatid kuubikuteks. Koori sibul ja küülauk ning lõika kuubikuteks. Puhasta ja haki tšilli peeneks.

  2. Prae sibul ja küüslauk kuumas õlis 2 minutit, kuni need muutuvad klaasjaks. Lisa tšilli- ja tomatipasta ning prae 1 minut. Seejärel lisa tomatid, vein, sool ja 1 l vett. Kata kaanega ja lase keema tõusta.

  3. Murra spagetid pooleks ja lisa keevasse kastmesse. Sageli segades keeda umbes 10 minutit, kuni spagetid on parajalt pehmed. Vajadusel lisa kuuma vett. Kontrolli spageti arrabiata maitset ja serveeri riivitud parmesaniga.