Vala suhkur pannile ja lisa punane vein. Lõika sibulad poolrõngasteks. Kui suhkur hakkab sulama, lisa hakitud sibul. Hauta, kuni tekib paks kaste. Kui kaste on valmis, vala see puhtasse kaussi. Lisa majonees ja sega. Lõika kuubikuteks hapukurk ja lisa see kastmele.
Veiseburger karamelliseeritud sibulakastmega
Koostisosad
10
Portsjonit
-
- 10 tk Grill & Fun veiseliha burgerid
- 10 tk rukkileib
- Salatisegu
- 2 Tomat
-
Kastme jaoks:
- 2 tk Punast sibulat
- 0,5 klaasid Punane vein
- 0,5 klaasid Pruuni suhkrut
- 500 ml Majoneesi
- 2 Hapukurki
Ettevalmistus
Määri burgerid mõlemalt poolt väikese koguse oliiviõliga. Selleks et burger säilitaks oma kuju, tee ühele küljele liha keskele väike süvend ja aseta see seejärel kuumale grillile. Küpseta umbes 5 minutit. Lõika leib pooleks ja grilli, kuni see muutub krõbedaks.
Viiluta tomatid. Pane alumisele leivatükile kaste, liha, sigurilehed ja tomativiilud. Aseta peale teine leivatükk. Kinnita burgerid tikuga.