Ettevalmistus
- Võta lehttainas sügavkülmast välja ja lase sel sulada. Samuti võta veiseliha enne röstimist külmkapist välja, et see soojeneks toatemperatuurini (umbes 30 min). Kuivata veiselihamedaljonid paberrätikuga, lisa veidi õli ja puista peale soola ning prae kuumutatud pannil igast küljest 2-3 minutit.
- Seejärel, kui liha on praetud, lase sel 25 minutit puhata. Järgmiseks lisa pannile peeneks hakitud seened ja sibul ning prae kuni kogu niiskus on aurustunud. Seejärel lisa tüümianioksad (võta peale praadimist need seenesegust välja) ja valge vein ning lase vaiksel leegil alkoholil aurustuda. Lisa maitse järgi soola ja/või pipart.
- Laota 2 viilu Prosciuttot toidukilele ja pane peale pool seenemassist, aseta endale kõige lähemal oleva külje keskele lihapraad, mis on ohtralt Dijoni sinepiga määritud ja mässi nii, et seened ja Prosciutto oleksid ümber lihatüki.
- Seejärel mässi see pakk kergelt lahti rullitud lehttaignasse ja vajuta ettevaatlikult, et kõik koostisosad sisse jääksid. Jahuta ettevalmistatud lehttainas liha sügavkülmas umbes 25-30 minutit. Seejärel määri need munaga, puista peale soola ja küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 20-30 minutit, kuni tainas muutub kuldpruuniks.
Serveeri kartulipüree, kergelt praetud spargli, blanšeeritud brokoli või muude enda valitud köögiviljadega. Head isu!